WEBSHOP

100 jaar Harmonie en 70 jaar Drumband St. Cecilia in Susteren! Dit jubileum wordt gevierd met 2 eigen speciaalbieren, gebrouwen ter ere van deze mijlpaal. Proef de ‘Harmonie Blond’ en ‘Drumband Tripel’ in deze combinatie van 2x beide biertjes én 1 glas! En dat voor maar €19,20, het oprichtingsjaar van de vereniging! Door deze aankoop sponsor je deze mooie vereniging!

Bekijk ook de combinatie 2x 3 biertjes

 19,20

100 jaar Harmonie en 70 jaar Drumband St. Cecilia in Susteren! Dit jubileum wordt gevierd met 2 eigen speciaalbieren, gebrouwen ter ere van deze mijlpaal. Proef de ‘Harmonie Blond’ en ‘Drumband Tripel’ in deze combinatie van 3x beide biertjes! En dat voor maar €19,20, het oprichtingsjaar van de vereniging! Door deze aankoop sponsor je deze mooie vereniging!

Bekijk ook de combinatie 2x 2 biertjes én 1 glas

 19,20

Een Kerstboom in een flesje: Merry Christmas Tree-pel! Maar ho-ho! Voordat je intens gaat genieten nogeen kort berichtje van ons: Wij wensen jullieeen vrolijk Kerstfeest en alvast een gelukkignieuwjaar! We bedanken iedereen die onsdit jaar heeft gesteund in onze bierreis engaan volle bak door om ook in 2024weer de leukste en lekkerste biertjeste kunnen maken! Proost en geniet vandeze ‘tree-pel’ met stukjes Kerstboom!

Nu ACTIE: 6x Merry Christmas Tree-pel + 1 glas gratis!

7.7 vol%.

 2,90

Een Kerstboom in een flesje: Merry Christmas Tree-pel! Maar ho-ho! Voordat je intens gaat genieten nogeen kort berichtje van ons: Wij wensen jullieeen vrolijk Kerstfeest en alvast een gelukkignieuwjaar! We bedanken iedereen die onsdit jaar heeft gesteund in onze bierreis engaan volle bak door om ook in 2024weer de leukste en lekkerste biertjeste kunnen maken! Proost en geniet vandeze ‘tree-pel’ met stukjes Kerstboom!

7.7 vol%.

Vanaf:  19,50

Speciaal gebrouwen voor de gemeente Echt-Susteren, in de Limburgse volksmond ook wel ‘Het smalste stukje Nederland’. Proef de bourgondische levensstijl, de rust en de natuur in dit lokaal gebrouwen blonde bier: Het Sjmaalste Sjlukske! Verkrijgbaar in grote (750ML) en kleine (330ML) flessen!

6,6 vol%.

Vanaf:  21,49

Wij slaan de handen in elkaar! Een unieke samenwerking tussen Heer en Meester, Wervin en Aspro Brews, allen brouwerijen uit het smalste stukje van Nederland.

Samen met de gemeente zijn wij aan de slag gegaan om dit prachtige geschenk te ontwerpen en te vullen met heerlijke ambachtelijke biertjes. Ons doel? Het Smalste Stukje Nederland op de kaart te zetten aan de hand van lokale top bieren!

Proef de smaak van het Smalste Stukje Nederland terug in deze ambachtelijke, lokale speciaalbieren!

 18,95

Proemevlaai is terug! Een klassieker die de grenzen van Susteren ruimschoots overstijgt. Zoals wordt bezongen door de Janse Bagge Bend, geschikt voor elke (feestelijke) gelegenheid.

Het bier brengt een ode aan onze favoriete vlaai. Een pastry stout die niet alleen de naam draagt van de vlaai, maar ook de smaak.

10.0 vol%.
330 ML

 • €4,49 per fles
 • €25,99 per sixpack (4% korting)
 • €95,99 per doos (11% korting)

 4,49

‘Zoa wurdt vakmansjap gebaore, door waeke lang allein mer get aan te maore!’. Proost op het 1e levensjaar van Aspro Brews. Geniet van deze dikke Barley Wine en denk nog eens terug aan al het lekker dat we je het afgelopen jaar hebben voorgeschoteld!

10,4 vol%.

 • €4,75 per fles
 • €27,00 per sixpack
 • €102,00 per doos

 4,75

‘… want nao de burnout, kump ‘t Paradies!’. 40 Jaar Janse Bagge Bend werd groots gevierd met een nieuw album waarvan Paradies een van de grootste hits is! Na een lange dag op het balkon kijken naar een gazon vol opgestoken (…). Deze tripel smaakt als het paradies: Eindelijk rust, eindelijk genieten.

8,9 vol%.

 • €3,60 per fles
 • €21,00 per sixpack
 • €81,60 per doos

 3,60

De doorbraak voor de Janse Bagge Bend! In één klap beroemd en berucht. Nummer 8 in de Top 40, Pinkpop en ga zo maar door… Ter ere van de plaat uit 1983 dit bier, speciaal voor het welverdiende weekend, na een week lang werken. Hebben die ’75 breeve’ toch mooi meegeholpen! 6,2 vol%.

 • €3,20 per fles
 • €18,60 per sixpack
 • €72,00 per doos

 3,20

Wat is nou leuker dan iemand (of jezelf) verrassen met een pakket Limburgs speciaalbier?! Speciaal voor jou stellen wij een persoonlijk pakket samen. Je kunt zelf je smaak of wensen in de opmerkingen meegeven! Of we ons eraan houden, is natuurlijk een tweede. Af en toe heb je zelf kans op een unieke fles uit een testbrouwsel of een sneakpreview.

Pakketten zijn er in de volgende uitvoeringen, die natuurlijk te maken hebben met het aantal bier. De samenstelling en hoeveelheid is afhankelijk van de prijs en het alcoholpercentage van de flesjes.

 • Klein verrassingspakket: €20,-
 • Middel verrassingspakket €25,-
 • Groot verrassingspakket €30,-

 20,00 32,50

“Wanneer er reden is tot feesten, is er tijd”. Met deze woorden inspireerde Zwentibold ons tot het brouwen van een Koninklijke Quadrupel. Neem de tijd en geniet van dit smaakvolle bier bij elke feestelijke gelegenheid!

9.8 vol%.

 

Vanaf:  9,95

Dit unieke glas met opdruk, in de perfecte vorm laat ons bier het beste tot uiting komen. Want zeg nou zelf, het oog heeft ook dorst!

 4,99

Jouw collectie is niet compleet zonder deze officiële Aspro Brews opener. Zelfs het ontkurken van de fles verdient het beste gereedschap!

 2,49

Gave hoodie van Aspro Brews. Draag je favoriete biermerk nu met trots! Beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.

Let op: De truien vallen vrij ruim!

 39,95